Uitslagen Wedstrijden

Hieronder vindt u de uitslagen van alle wedstrijden

Voor de inschrijfgelden geldt de regel dat bij competitiewedstrijden , Nka en Lka de club de inschrijfgelden betaalt. De limietwedstrijden dienen te allen tijde door de zwemmers zelf betaald te worden. Bij twijfel kan men altijd navraag doen bij het bestuur. 

Wedstrijd- verslagen

Hier staan de verslagen van de competitie-wedstrijden en de swimmeet van MOSA~regio.

Alle verslagen worden te zijner tijd op de site geplaatst. Hieronder vindt u de verslagen, mits deze aangeleverd worden. De uitslagen staan onder de volgende kop op deze pagina.

Clubkampioenschap

De clubkampioenschappen bestaan in totaal uit 4 delen. Deelname is mogelijk voor ALLE leden van MOSA~regio (dus niet alleen voor de leden van de zwemafdeling).

Voor de medailles en de groepsprijzen wordt onderscheidt gemaakt in 2 niveaus. De A-categorie en de B-categorie. Zwemmers die op 1 september van het seizoen lid zijn van de wedstrijdploeg of de jeugdzwemploeg behoren bij de A-categorie. Alle overige zwemmers behoren tot de B-categorie. Een zwemmer blijft het hele seizoen deel uitmaken van dezelfde categorie.

Per programma zijn er medailles te verdienen voor de 3 snelste zwemmers per niveau en leeftijdscategorie. Verder geldt dat alle deelnemers t/m 13 jaar een diploma ontvangen. Wie ouder is dan 13 jaar en toch een diploma wil kan dit melden bij het bestuur.

Na het laatste deel worden per leeftijdscategorie en per niveau de groepsprijzen uitgedeeld. Dit wordt bepaald op basis van de 4 gezwommen afstanden. Degene die over de 4 gezwommen afstanden de snelste is wordt clubkampioen van zijn of haar leeftijdscategorie en niveau. Om aanspraak te maken op de groepsprijzen dienen de deelnemers aan alle 4 de wedstrijden deel te nemen.

Buiten de groepsprijzen per niveau wordt ook bekend gemaakt wie de algemene clubkampioen van het seizoen is. Ook dit gebeurt weer voor de 2 verschillende niveaus en wordt bepaald op basis van opgestelde richtlijnen. Wie hier het beste voor scoort is de clubkampioen van MOSA~regio.

Bij ieder deel zullen ook enkele zwemmers van andere zwemverenigingen meedoen. Dit om onze eigen zwemmers de gelegenheid te geven tijdens de clubkampioenschappen limieten te behalen voor Limburgse kampioenschappen. Als er geen leden van andere verenigingen mee zwemmen tellen de gezwommen tijden niet mee als limiet. Deze zwemmers, van andere verenigingen, zwemmen uiteraard niet mee voor de medailles.

Uitslagen Clubkampioenschappen